SB Motor es una empresa jove que obre les seves portes l'abril de l'any 2013 i neix fruit de l'experiència d'un personal amb més de 15 anys dedicada al manteniment i reparació de vehicles multimarca, turismes, 4X4 i furgonetes.

Des dels nostres inicis oferim un concepte de taller més modern, proper i amb tota la transpàrencia cap als nostres clients. Alhora que oferim sempre als nostres clients tots els serveis de manteniment i reparació que necessiten per a gaudir del seu vehicle, sense preocupacions a un preu adequat.

Des del primer dia volem estar a la vanguardia amb la reparació de vehicles al mateix temps que oferim una gran varietat de serveis. Destaquem els treballs propis de reparació i manteniment de qualsevol tipus de vehicle, tambe som especialistes amb la venda de peces de recanvi.

El nostre objectiu al oferir un ventall tant ampli de serveis es el de oferir la maxima qualitat als nostres clients  i que obtinguin el seu major grau de satisfacció.

 

Instal-lacions

Disposem d’unes instal.lacions de 400 m2. molt a prop del centre de Torelló, on trobarà un servei Recepció, Mecànica, Electricitat-electrònica, Servei Ràpid, Pneumàtics, Venda de Recanvis i accessoris

Disposem d'unes modernes i àmplies instal-lacions dotades de les ùltimes i més modernes tecnologies en la diagnosi i la reparació de l'automòbil, que, unit a la professionalitat i formació del nostre personal li garenteixen qualsevol tipus d'intervenció en el seu vehicle en sintonia amb les exigències actuals del mercat.

A SB Motor comptem amb l'equipament més modern per poder reparar el seu vehicle: Maquinària, elevadors, equips de diagnòstic, utillatges específics, desmontadora pneumàtics, equilibradora de pneumàtics, alineador de direcció, etc.

Els nostres compromisos mediambientals

Estem compromesos amb el medi ambient, per això complim escrupolosament amb la legislació mediambiental vigent amb la recepció, emmagatzematge i reciclatge de residus tòxics o perillosos.

Som taller col·laborador de la xarxa SIGAUS (Sistema integral de gestió d'olis usats) i de la xarxa SIGNUS (sistema integral de gestió de pneumàtics usats).

SB Motor forma part de una cooperativa de consum i producció d’energia verda, tot el subministrament elèctric de les nostres instal·lacions prové de fonts 100% renovables certificades.

 

images.jpg

Informació de contacte

Contacta amb nosaltres.

phone-icon-md.png    93 850 47 72

whatsapp-4in.png   

WLHotmail_256x256.png   info@sbmotor.cat

 

Xarxes socials

Segueix-nos

Formulari de contacte

Tots els camps son obligatoris

Localització

On ens pots trobar

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos